Atree UM10 er en alt-mulig-maskin

Digital ordbok med en haug ekstrafunksjoner.

Atree UM10 er en alt-mulig-maskin
Publisert

Mens vi må bla opp i fillete ordbøker når vi er ute og reiser, kan koreanere dra tøffe dingser opp av lomma og få oversatt ord og setninger på noen sekunder.

Atree UM10 er en digital ordbok stappet med ord, synonymer og definisjoner på forskjellige språk. Men den fungerer som mye mer enn bare et oppslagsverk.

Du kan bruke den som video- og musikkspiller takket være støtten for MP4, WMV, MP3, WMA og OGG. En DMB-tuner lar deg se TV når du er på farten og FM-radioen holder deg oppdatert på nyheter og været. Du kan bruke den som ebok-leser og stemmeopptaker, og i tillegg kan den synkroniseres mot oppgaver og avtaler i Microsoft Outlook. Blir det kjedelig på landeveien kan du fyre opp et flash-spill eller to.

Bredskjermen er trykkfølsom og har en oppløsning på 480 x 272 piksler. Et QWERTY-tastatur er på plass sammen med 2 GB RAM og inngang for minnekort av typen Micro SD.

Du må ut med rundt 2.200 kroner for ordboka, men siden du må helt til Korea for å kjøpe den blir det fort atskillig dyrere.

Kilde: technabob

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer