Årets feteste mp3-spiller?

IFA 2006: Denne lekre mp3-spilleren med integrert høyttaler flashes på verdens største nerdemesse akkurat nå.

YP-K5 er en splitter ny mp3-spiller fra Samsung, som uten å overdrive ser helt fantastisk ut. Vi har sett den på bilder før, men kan - uten å overdrive - konstatere at utseendet er glitrende også i virkeligheten.

LES OGSÅ:

Integrert høyttaler.

Spilleren skiller seg ut fra den gemene hop ved at den er utstyrt med en integrert høyttaler som kan flippes ut. Dermed kan du ikke bare høre på musikk selv, du kan også irritere alle de som sitter i nærheten. Helt genialt med andre ord.

Trykk på lenken under for å laste ned en mobilvideo fra messen, ikke verdens beste kvalitet selvsagt, men den klarer likevel å vise hvor kul denne spilleren er:

Samsung mobilvideo (mp4 1 083 kB)


Du får også store bilder av spilleren til venstre.

Lydkvaliteten

på de innebygde høyttalerne er selvsagt milevis unna hi-fi kvalitet, men sammenlignet med de små tilleggshøyttalerne du blant annet kan kjøpe til Sony Ericssons mobilwalkman vil du ikke ha noe å skamme deg over. I tillegg slipper du selvsagt å drasse med deg ledning og ekstra høyttalere hver gang du skal ut av heimen.

Musikkspilleren støtter formatene MP3, WMA, ASF og OGG. Du får kjøpt den i størrelser på 1, 2 og 4 GB.

Pris er foreløpig ikke kjent, men klarer Samsung å styre seg vil de her ha en spiller som enkelt tar rotta på iPod når det gjelder kulhetsfaktor.

Artikkelen fortsetter under annonsen

YP-K5 dukker opp i butikkhyllene allerede i september!