Åndelig veiledning

Grunnlaget for et bra kyss legges når du betaler regninga på restauranten. Likevel er det én ting som kan velte lasset, og det er som vanlig en ganske liten tue.

Dårlig ånde. Den kan være forskjellen på et hyggelig håndtrykk og blafring med øyenvippene, og et ansiktsuttrykk som ser ut som det har blitt sittende fast i et avløpsrør og ikke kan slippe unna.

LES OGSÅ:

Kiss Me Meter har et så herlig gebrokkent navn at det kun kan komme fra Asia. Koreanske Seju Engineering har sett seg så lei på mislykka dater og spydige bemerkninger fra det kvinnelige kantinepersonellet at de har utviklet et slags barometer for ånden.

Det knøttlille, 10 gram tunge apparatet (4.3 x 2.5 x 0.85 centimeter) benytter en svært nøyaktig gass-sensor til å måle forekomsten av bestemte avgasser fra tennene eller magen, og viser ett av fem ulike åndelige nivåer når målingen er ferdig.

Får du et grønt hjerte er det fritt fram for orale utskeielser, mens knust hjerte-symbolet betyr at pusten din er i stand til å utslette alt liv innen en radius på tre kilometer.

Som en bonus kan Kiss Me Meter måle graden av alkohol som utskilles fra munnen når du puster, nyttig når du vil vite nøyaktig hvor liten sjanse du har til å gjøre det bra på jobbintervjuet dagen etter utdrikningslaget til bestisen.

Prisen er ukjent, men et langt liv har lært oss at noe som ser så plastikk ut umulig kan koste mer enn en hundrings.

Kilde: Coolest Gadgets