Aldri mer pinlig fylle-ringing

LGs nye mobiltelefon hindrer deg i å ringe, eller sende meldinger, til visse personer midt i et saftig fylleslag.

"Når ølet går inn går vettet ut" er harde fakta. Faktisk så harde at mange får innbilte fyllenerver bare de hører setningen. Ja, vi vet det er en klisjé, men det er faktisk slik at mange har gjort noen av sine pinligste mobilstunt etter en fuktig kveld på byen.

LES OGSÅ:

Hos LG har dette tydeligvis skjedd ofte i det siste, for nå kommer produsenten med en mobiltelefon utstyrt med et alkometer som måler hvor høy promille du har. Basert på hvor brisen du er vil mobilen så gjøre det den mener er best for deg.

Som mange sikkert er klar over er ikke leseferdighetene de beste i påvirket tilstand. Så i stedet for en skriftlig advarsel bruker mobilen animasjoner for å forklare den tåkete hjernen din at det kanskje er best å overlate bilnøklene til noen andre.

Animasjonen viser en liten bil som vingler desperat rundt og kræsjer inn i kjegler, i håp om at du skal ta hintet.

Blokk x-en.

Men mobiltelefonen kan også hindre deg fra å ringe ekskona og skrike ut desperate kjærlighetserklæringer klokka fire på natta. Det er bare å blokkere visse numre før du stikker på byen, rett og slett som en sikkerhet mot deg selv.

Dersom du blåser over et vist nivå vil mobilen da nekte deg å ringe, eller sende sms til, de blokkerte numrene.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er nok akkurat dette som er det smarteste med telefonen. Se for deg at du har noe uppgjort med eksen, sjefen eller presten. Etter den tiende pilsen stiger aggresjonsnivået og du føler plutselig for å lette hjertet. Det er her LG kommer inn, og redder deg fra det som fort kan bli en pinlig telefonsamtale.

Men det forutsetter jo selvfølgelig at du husker å blåse og sjekke tilstanden din før du slår nummeret...

LG har en hel serie av disse alkotester-mobilene. Ryktene skal ha det til at de selger som hakka møkk i Korea, hvor fylleringing tydeligvis er et samfunnsproblem.

LG LP4100 er ironisk nok designet som en sportsbil.

Kilde: Gizmodo