Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
image:

LES OGSÅ:

Japanske Thanko har en ustoppelig fantasi når det kommer til USB-dingser. Denne praktiske øyemaska får strøm fra datamaskinen og holder øynene dine gode og varme når du tar en liten blund ved tastaturet.

Les mer.image:

Thanko igjen: Denne gangen med en USB-rumpevarmer. Lover å varme deg tvers gjennom. Kjekk å ha når varmen på jobb tar kvelden midt på vinteren.

Les mer.image:

Ingenting som en god, varm kopp kaffe når minusgradene herjer ute. Denne varmeplaten holder en temperatur på mellom 50-60 grader.

Pris: ca 140 kroner.

Les mer.image:

Denne optiske datamusa har et varmeelement på innsiden. Makstemperaturen er 45 grader, noe som burde glede alle med elendig blodsirkulasjon.

Pris: ca 90 kroner.

Les mer.image:

Nei, denne puta kan ikke plugges i datamaskinen, men den er så morsom at vi tar den med likevel. Formet som halvparten av en mann kan dette være redningen for de virkelig ensomme høstkveldene. Dessverre er det ikke laget en kvinnelig versjon.

Pris: ca 120 kroner.

Les mer.image:

USB-hanskene er en god, gammel klassiker. Tiner hendene dine på kalde vinterdager.

Pris: ca 130 kroner.

Les mer.image:

Vi kan heller ikke unngå USB-tøflene. Etter å ha gått til jobb eller skole i slaps og søle er det fint å kunne ta av seg skoa og varme labbene ved hjelp av datamaskinen.

Pris: ca 150 kroner.

Les mer.image:

Denne blå fisken får liv i kalde lanker. Legg datamusa på innsiden når du går til lunsj, så er den god og varm når du kommer tilbake.

Pris: ca 130 kroner.

Les mer.image:

En annerledes fotvarmer formet som et grisetryne. Liver garantert opp på kontoret.

Les mer.