WhisperRoom går stille i dørene

Lås deg inn i ditt eget lydisolerte rom.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hvis du har bodd i kollektiv eller blokk vet du garantert hvor irriterende det er å våkne midt på natta av naboen som ignorerer alt som heter husregler, og fyrer opp black-metal-musikk etter at han har kommet hjem fra byen. Deretter følger brannalarmen fordi vedkommende sovnet på sofaen rett etter å ha puttet en grandisa i ovnen.

LES OGSÅ:

Nettopp derfor er WhisperRoom et genialt konsept. Dette er et ekstremt lydisolert rom som kan plasseres på soverommet, kontoret eller andre steder du vil ha fred.

Stille som i grava.

Selskapet bak Whisperrom advarer på sin nettside at det er ikke eksisterer komplett lydisolerte rom, men dette er kanskje det nærmeste du kommer.

Rommet er bygget med kraftige materialer. Veggene, noen av dem doble, består av tre og stål. WhisperRoom kommer i 19 forskjellige størrelser og med ulike nivåer av støydemping. Er du ekstremt sensitiv på bråk kan du gå for full pakke, men det koster. Det dyreste huset har en prislapp på hele 24.000 dollar, altså rundt 141.000 kroner. Til gjengjeld får du 2.6 x 4.7 meter å boltre deg på, så her har du plass til ei seng.

Hvis lommeboka ikke tillatter slike utskeielser kan du slå til på det rimeligste rommet som har en prislapp på 2760 dollar, altså rundt 16.300 kroner.

Kilde: gizmodo