Verdens undergang ser lovende ut

Med Lilypads slipper vi å høre på Gore.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Endelig trenger vi ikke å være redde for klimaendringene og de katastrofale oversvømmelsene Al Gore har predikert om de siste årene. Dystopiske framtidsvisjoner som Waterworld ser nesten lovende ut når vi ser hva vi har i vente.

LES OGSÅ:

Lilypad flytende Ecopolis for Klimaflyktinger ser rett og slett herlig ut.

Lovende dystopi.

Det morsomme med det hele er at utgangspunktet for den utrolig kjipe filmen Waterworld og Lilypad baserer seg på det samme: Polene vil smelte, og jorden vil bli oversvømt. Etter det går de forskjellige, og vi må innrømme at vi liker Vincent Callebaut, designeren bak Lilypad, sin visjon en smule bedre.

For istedenfor å ende opp i konstant krig og ondskap, ser vår våte framtid rett og slett ganske herlig ut. Greit, all landmassen vil forsvinne, men når vi får flytende, selvdrivende økometropol flytende rundt på våre verdenshav kan vi se lyst på fremtiden allikevel.

Går ned med stil.

Selvfølgelig er ikke Lilypads i produksjon enda ettersom vi fortsatt ikke sliter med oversvømmede land og generell massehysteri. Allikevel kan vi glede oss over at når den tid kommer har vi mennesker som Callebaut som ikke bare lager nyttige ting, men får dem til å se utrolig kule ut i tillegg.

Se på bildene til venstre for å se hva vi har i vente, eller les om jordas triste framtid her.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!