Verdens største pick-up?

Du får arrestere oss hvis vi tar feil, men dette er i hvert fall den største jævelen vi har sett.

Det er ikke lenge siden vi syntes Fords XUV var en stor bil.

LES OGSÅ:

Så feil kunne vi ta.

Extreme work - extreme play.

Som vår leser Stig Varmdal sier blir nemlig F650-en som en sjenert lillebror ved siden av det som skal være verdens største serieproduserte pickup akkurat nå.

CXT.

Internationaldelivers er egentlig produsent av militære lastebiler, men har nå begynt å lage sivile versjoner av bilene sine.

Og det har ikke vært noen dårlig idè, for i vår splitter pine gale verden har CXT-en allerede rukket å bli noe av det hotteste for machogutta i statene. I følge leser Henning Ruud kjører også Joey fra Friends rundt i en CXT i sin nye serie Joey.

Blar du deg gjennom bildespesialen til venstre skjønner du kanskje hvorfor, for dette beistet er så stort at du kan installere alt tenkelig og utenkelig ekstrautstyr på de mest unevnelige steder.

Eller hva sier du for eksempel om en LCD-monitor plassert inni hjulbrønnen? Nei, som bildene viser — vi tuller ikke.

Så får vi se da, om det finnes noen nordmenn som har et stort nok markeringsbehov til å tørre og importere en.

Lag din egen CXT

. På bilens hjemmeside ligger det forøvrig et bildeprogram som lar deg designe din egen CXT. Bildet øverst i artikkelen er ett eksempel - og selv om dette sikkert er mest moro for de som allerede har bestilt en selv, så er det fin tidtrøyte for oss andre også.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Dieselmonster.

CXT-en kommer standard med en fem-trinns automatkasse og 300 dieselhester, og trykker du på lenken under kan du laste ned PDF-fil med flere spekk.