Foto: danielswoodland
Foto: danielswoodlandVis mer

Tripp trapp trehus

Det eneste trehuset i verden som leveres med sitt eget tre.

Hvem drømte vel ikke om sitt eget lekehus i hagen når de var små? Kanskje var du heldig og hadde tilgang til en spikerfylt plankehaug i hagetreet, eller riktig uheldig og vokste opp midt i asfalten uten en grønn flekk i sikte.

LES OGSÅ:

Men nå kan du oppfylle alle tapte barndomsminner!

Daniels Woodland tilbyr fantastiske trehus for bortskjemte unger, eller barnslige voksne for den saks skyld. Det spesielle med lekehusene er at de kommer levert med et tre. Du bør med andre ord ha noen kvadratmeter ledig plass i hagen...

Se stor bildespesial under artikkelen!

Hvis du kan du bla opp 100.000 kroner, og helst enda mer, kan du velge og vrake blant festlige lekehus. Du kan dessuten tilpasse trehytta akkurat slik du vil ha den, ved å velge ut alt fra takvindu og balkonger til husker og sklier.

Tema for hyttene er blant annet slott, skoger, pirater og mye, mye mer. Regn med å få alle ungene i hele nabolaget rennende inn og ut av hagen uansett hva du går for.

Velger du den utrolig tøffe pirathytta Scallywag Sloop må du ut med nærmere 130.000 kroner. Vil du legge til kanoner må du ut med 12.000 kroner til, og ønsker du ei spiralsklie til lekehuset blir du enda 6000 kroner fattigere.

Men husk at med ei slik lekehytte i hagen slipper du kanskje maset om å dra til Disneyland år etter år. Så du kan jo se på det som en investering...

Få mer informasjon ved å gå til denne nettsiden. Daniels Woodland lover på nettsiden sin å sende over hele verden.

Se stor bildespesial under artikkelen!

Kilde: BornRich