Trehjuling med b*ller

Men vil drittungene sette pris på den?

Alle som har sett "My Super Sweet 16" på MTV vet at det er fysisk umulig å se på programmet i lenger enn fem minutter, simpelthen fordi en kaster opp i samme øyeblikk som en av de bortskjemte drittungene løper grinende ut av huset fordi milliardær-pappa nektet å importere fire hvite bengalske tigere til bursdagsfesten.

LES OGSÅ:

Dakars liten. Du kan sette noen millioner finanskrise-dollar på at denne trehjulingen ville blitt mottat med samme misfornøyde geipen, den utrolige prisen til tross.

Sterk, ja.

Den fremste grunnen til at trehjulssykkelen koster 2500 dollar (rundt 16 500 kroner) er at hele ramma er laget av titan, et grunnstoff med like mange positive egenskaper som Henki Skomaker Andersen Kolstad.

Det er for eksempel like sterkt som stål, men bare nesten halvparten så tungt, og det er like motstandsdyktig mot korrosjon som platina - som i praksis vil si at det ikke korroderer i det hele tatt.

Hvitt.

Setet er forøvrig av karbon, mens det hvite setet er laget av lær. De hvite felgene tilfører trehjulingen og treåringen som skal bruke den et hint av klasse, men den klassen forsvinner fort når det blir slåsskamp i sandkassen med utgangspunkt i den velkjente overklassekrangelen "min far har flere aksjer i Orkla enn din far!".

Artikkelen fortsetter under annonsen

Sykkelen kan bestilles hos nederlandske Loopfietsjeswinkel (prøv å si det høyt etter tolv på nyttårsaften), og hvis noen faktisk gjør det ligger de så godt an i pengekappløpet at ikke en gang varsler om et nytt 1929 kan få dem til å bruke mindre penger.

Kilde: Gizmodo