Throne Toilet er majestetisk

Et dobesøk er tross alt en utadæsjælåpplevelse.

Hvis en bruker a royal pain in the ass som utgangspunkt for denne saken, kan en godt si at Throne Toilet vrenger uttrykket med innsiden ut. Det er beklagelig å måtte si vrenge og innsiden ut i en do-sak, men må man, så må man.

LES OGSÅ:

Dette bør være nemlig være a royal pleasure for den delen av kroppen som du til stadighet viser andre kinogjengere mens du klamrer deg fast til et rygglene i et desperat forsøk på å nå plassen din midt i salen.

Trontaledebatt.

Throne Toilet har en 1.6 meter høy ryggsøyle for virkelig å markere at den som sitter og gjør grimaser akkurat nå er den ubestridte nummer én når det gjelder nummer to.

Det rojale toalettet er laget av eksklusiv eik, og kommer blant annet med dedikert lampett for stearinlys, spilledåse, tekopp-holder, askebeger(!) og en trekk-ned-kjede i god, gammel årgang.

Prisverdig.

Vent litt. Tekopp-holder? Og askebeger?! Så når foreldrene våre alltid sa at en ikke fikk ta med seg drikke og røyk på do, så unnlot de å nevne at kongelige både inhalerte Prince og lesket Earl Grey på slottets mest private værelse?

Da kan du altså ta ta igjen nå. Det kommer riktignok til å koste deg nesten 80 000 kroner, og det inkluderer ikke en gang klosett og installasjon.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: Born Rich