The Clear Wheel fra Forgiato

Gjennomsiktige felger gir deg status på motorveien.

Du har kjøpt gatas dyreste bil, men i det du svinger inn i oppkjørselen ser du plutselig at naboen har kjøpt nøyaktig den samme bilen. Surt hva? Du kan selge bilen og kjøpe en ny, lakkere den i en annen farge, eller du kan kjøpe disse gjennomsiktige felgene som vil få bilen din til å se ut som det mest eksklusive kjøretøyet på jord.

LES OGSÅ:

Gjennomsiktige felger.

Det er det italienske selskapet Forgiato som står bak de spesielle felgene som er laget av polykarbonat. Forgiato har mye kunnskap om diamanter og edelstener, og selskapet har tatt med seg et par triks fra nettopp diamantindustrien når de har utviklet felgene.

Bezel Setting er en spesiell teknikk som få har æren av å mestre. Ifølge selskapets nettside er trikset å plassere en diamant i en innretning som er akkurat litt mindre enn selve diamanten. Den vil så holde seg på plass ved hjelp av spenning. Det samme prinsippet skal ha blitt brukt ved utviklingen av The Clear Wheel, som felgene heter.

Dyr fornøyelse.

Hver felg koster rundt 5000 dollar, og regner vi om til norsk valuta ender vi opp med 31.000 kroner. Skal du ha fire felger må du altså ut med minst 124.000 kroner. Men har du kjøpt en bil til mange millioner kroner er dette selvfølgelig bare for småpenger å regne.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den eneste ulempen med felgene er at det må være et strev å holde dem rene. Men har du først kjøpt ny bil og rådyre felger har du sikkert råd til å få noen til å vaske dem også.

Kilde: newlaunches