Tank you

Engelskmennene står bak idéen som er så vanvittig at ingen av oss har drømt om det engang.

Glem paintball. Glem strikkhopping, ekstremsport-padling, fjellklatring og balansering på kanten av Prekestolen for den saks skyld. Og glem for all del stekebrett ut av ovnen uten grytekluter.

LES OGSÅ:

Det er tankball som teller nå.

Engelsk galskap.

I selveste Leicestershire i England (nei, vi vet heller ikke helt hvor det er) har noen endelig videreutviklet paintball-sporten, som ble oppfunnet i USA for hele 25 år siden. Å skyte hverandre med maling har siden vært en årlig foreteelse for bedrifter som ønsker et nærere og tettere forhold mellom sine ansatte - men som i mange tilfeller ender opp med at kontorrottene ønsker blodhevn over han j***en som skjøt meg i ryggen før året er omme.

Tankball er, som navnet tilsier, simpelthen paintball med tanks. For rundt 1000 kroner får du tilbringe to timer bak spakene på en vaskekte stridsvogn, som er forandret fra et livsfarlig drapsvåpen til et malingskytende blomsterbarn.

Enkel å kjøre.

Ifølge journalisten i Daily Mail som har prøvd ut galskapen, er det overraskende enkelt å manøvrere stridsvogna. To spaker drar vogna enten mot venstre eller høyre, og en akselerator driver den framover. Automatgir sørger for at du slipper å tenke på klutsjing midt i kampens hete.

Prosjektilene består av malingfylte bordtennisballer. De oppnår en hastighet på utrolige 91 meter per sekund, og er dødelige hvis de treffer en ubeskyttet menneskekropp. Derfor må alle som deltar i tankball kjøre med luka på stridsvogna lukket, og navigere ved hjelp av periskopet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kampene består av to stridsvogner, som hver er bemannet med tre personer pluss en instruktør. Én kjører vogna, én styrer kanonen, og én - vi tuller ikke - mater den med de malingfylte bordtennisballene. Kan det være oppgaven som blir tildelt drittsekken på rekvisitalageret?

Du kan lese hele beretningen til den fordømt heldige og veldig begeistra journalisten her.

Kilde: Gizmodo