Tank Limo er for de sveiseblinde

Hvis du synes limousiner ikke er harry nok ...

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Velsigne de engelsktalende som kan lage festlige ordspråk som Tank-alot.

LES OGSÅ:

Det er nemlig navnet på gjengen som står bak en av de mest spektakulære limousinene - og stridsvognene - vi har sett.

Tank you.

Tank Limo ble til som en konsekvens av at etterspørselen etter stridsvogner i underholdningsøyemed i London tydeligvis er nesten umettelig. Tank-alot-gjengen har i lengre tid rast rundt med en rosa tank for å lyse opp alt fra parader til nattklubber, men problemet med Abbot (som vogna heter) er at den ikke duger til passasjertransport.

Det er her Tank Limo kommer inn.

Ut med det gamle.

Heldigvis har Tanks-alot en rekke utrangerte, militære transportmidler stående i bakgården. De fant fram et pansret personellkjøretøy i akseptabel tilstand, rensket ut unødvendige ting som en mineplanter (eller minefjerner, de er ikke helt sikre), og satte deretter inn noen sotete vinduer langs sidene.

Ingen limousin er komplett uten DVD-spillere, så derfor er det satt inn to av dem. Tanks-alot fant tilfeldigvis ut at eieren av et annet militærkjøretøy hadde lagt igjen et svært diesel-aggregat som ble brukt til oppvarming av mannskapet. Det ble flyttet over i limoen.

Bobler.

Ettersom dette er et prosjekt som blir til mens en går, venter byggmakerne på flere meter med neon-rør for passende innvendig belysning, i tillegg til at de har planer om å installere boblebad.

Prisen er like vanvittig som stridsvogna. Du må betale mellom 19 000 og 47 000 kroner for en helaften i Tank Limo, avhengig av hvor du bor i England. Dette inkluderer blant annet frakt via lastebil og drivstoff, men hvis du har tenkt å avlegge noen mil i løpet av kvelden må du betale enda mer. Det inkluderer derimot ikke avfyring av prosjektiler mot nærmeste regjeringsbygning, eller mot lokalet med festen hvor dere ikke ble invitert.

Legg også merke til den lekre detaljen med FN-merking på sidene. Er det for å forhindre at vogna blir beskutt hvis den skulle bli leid inn til et bryllup i Irak?

Sjekk videoen under for å se vogna i aksjon.

Kilde: Born Rich