Foto: Terra
Foto: TerraVis mer

Ta bølgen for Terra Wind

Med verdens første luksuriøse amfibie-bobil er det ikke lenger noen ulykke å kjøre feil. Du tar bare sjøveien.

Det skjedde i de dager at far og mor kranglet så heftig om høyre eller venstre i neste rundkjøring at sommerferien aldri helt ble den samme igjen. Det hjalp enda mindre da det viste seg, igjen, at mor hadde rett, mens det var far som fikk viljen sin.

LES OGSÅ:

Hadde far og mor hatt denne luksus-bobilen fra Terra, ville sommerferien 2005 vært en helt annen. Da kunne de nemlig latt være å ta til høyre eller venstre, og simpelthen fortsatt rett fram - og tatt opp konkurransen med lokalferja over sundet.

Går på vannet.

Terra Wind er nemlig en såkalt amfibie-bil. Det betyr i klartekst at den går omtrent like bra på vannet som den gjør på landeveien. Når du i tillegg vasser i luksus slik tilfellet er her, skal det godt gjøres å forsvare millioninvesteringer i upraktiske luksusyachter.

Her finnes dusj i marmor, store soverom, et kjøkken i så folkelige farger at det får 17. mai til å framstå som en dag for eliten, og en 330 hesters dieselmotor på 7.2 liter.

Plasma i veggen.

Hvis du skulle finne på å kjede vettet av deg fordi plasketuren går litt for sakte, kan du slappe av med satellitt-TV, DVD-spiller og en 42-tommers plasmaskjerm.

Klikk på bildene under for STORE bilder av Terra Wind!

Artikkelen fortsetter under annonsen

Prisene begynner på 850 000 dollar, eller rundt 5.8 millioner kroner, men hvis du har for mye plass på kredittkortet kan Terra Wind selvfølgelig bygges ut for flerfoldige tusen kroner.

Se flere syke biler, busser, båter, motorsykler og mye mer her!

Kilde: Born Rich