Stort skarre værra

Vis at du mener alvor foran TVen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er fort gjort å tenke at denne kjempen er laget for eldre mennesker med synsproblemer, men det er den ikke.

LES OGSÅ:

Den er laget for forumdeltakere på internettet som ikke KLARER STYRE SEG, OG SOM ALLTID SIER ALT MED CAPS LOCK NEDE. Unnskyld.

Høy treffprosent.

Fjernkontrollen - det ér en fjernkontroll - er nesten 25 centimeter lang, og har enorme, firkanta knapper som er over to centimeter store. Hvis du klarer bomme på kanal "5" med denne kommer du ikke til å klare å tre noen sytråd gjennom nåløyet med det første.

Det hevdes at den forvokste klumpen er så å si umulig å ødelegge, noe som kan tyde på at produsenten har forstått hva det første en tv-seer slenger i veggen når noe irriterer ham. Har Pål T. Jørgensen gredd håret mot venstre istedenfor høyre? FY F**N, er det mulig! Og vips så er husholdningen en kanalskifter fattigere.

Multibetjening.

Gummikantene gjør kanskje nedslaget litt mykere, men det kommer til å gjøre vondt for den som står i veien likevel.

Som moderne fjernkontroller flest kan jumboversjonen styre inntil fire enheter, nærmere bestemt TVen, videospilleren (ok, så er den laget for eldre mennesker med synsproblemer), DVD-spilleren og satelitt-tuneren.

Med "favorittknappen" er det mulig å programmere inn TV-kanalen du ser aller mest på, og kontrollen skal være enkel å programmere.

Prisen? Litt over 200 kroner (uten frakt og moms).

Kilde: Geekalerts