Scooter bevæpnet med kanon

Franskmenn er gærne.

Hvis man har ei feit lommebok kan man utvikle superavanserte våpen med enda mer avanserte funksjoner, men hva hvis man ikke eier nåla i veggen?

LES OGSÅ:

Etter andre verdenskrig var det lite penger igjen til forsvar, siden ressursene ble brukt til gjenoppbygging av sønderbombede landområder. Derfor måtte man være kreativ og bruke det man hadde tilgjengelig. Franskmennene kom opp med noe av det rareste vi har sett fra krigens dager, nemlig en scooter bevæpnet med en 75mm rekylfri kanon.

Ble sluppet fra fly.

Scooteren fikk det lange og flotte navnet ACMA Troupes Aeról Portées Mle. 56, var malt i militærgrønt og ble brukt av franske fallskjermtropper.

Strategien var som følger: To scootere, våpen, ammunisjon og mannskap ble sluppet ned i fallskjermer fra fly. Deretter monterte mannskapet våpen på den ene sykkelen og ammunisjon på den andre og kjørte ut i natten.

Det var fullt mulig å skyte fra scooteren uten å stoppe opp, noe som må ha vært litt av et syn.

Franskmennene skal ha produsert rundt 800 slike kanon-scootere for en slikk og ingenting. Scooteren i seg selv kostet 500 dollar, mens kanonene var "rester" etter krigen.

Trykk her for å se enda flere syke, latterlige og rent ut ondskapsfulle våpen

Kilde: thrillingwonder

Artikkelen fortsetter under annonsen