Russerbil

Dette er én måte å bli kvitt gamle militære kjøretøy på ...

Gamle Sovjetunionen var så stappfullt av militærutstyr at hadde landet eksistert noen måneder lenger enn det gjorde, måtte de sannsynligvis invadert Finland for å skaffe til veie mer lagringsplass.

LES OGSÅ:

Med Russland kom kapitalismen, slik at russiske millionærer kan gjøre som vestlige millionærer: Bruke pengene sine på ting som scorer null på nytteverdiskalaen, men tre hundre på festlighetsskalaen.

Gatebil.

En av tingene en kan finne på er å ta en såkalt "BRDM" - et militært, pansret kjøretøy som tidligere ble brukt til patruljering og rekognosering, eller kidnapping som vi vanlige dødelige kaller det - og pimpe den om til en helt fantastisk personbil.

En russisk entrepenør (la mafia-vitsene ligge, takk) har gjort nettopp det. Dette amfibie-kjøretøyet duger like bra på land som til vanns, og drives av en 5.5 liters V8 dieselmotor. Bilen har dessuten fire ekstrahjul i tillegg til de du kan se på bildet over, som kan senkes ned for å gi ekstra drivkraft hvis du skulle finne på å bevege deg gjennom grisgrendt terreng.

Full av utstyr.

Innvendig finner du et surround-anlegg, GPS-navigering, TV, DVD - og et periskop. Ja, et periskop. Hvis det ikke finnes innenrikskonflikter, må man leke at de finnes. Og ingenting sier krig som et periskop i et ombygd militærkjøretøy, kanskje med unntak av ekkolodd og nattsyn.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kjøretøyet er registrert for ferdsel på vanlige veier, så hvis du en dag skulle være så heldig å få registrert patenten på det idiotsikre toalettet du holder på å bygge, kan dette være det første du bruker penger på.

Kilde: BornRich