Rocket Belt får deg fram

Vi har sett framtida. Og fortida.

James Bond har først og fremst beriket oss på to måter: Han har lært oss sjekketriks som bare vil fungere hvis en ser ut og snakker som, vel, Agent 007, og han har vist oss dingse og dippedutt-framtiden i hver eneste film.

LES OGSÅ:

Problemet er bare at mange av tingene aldri blir noe av. 007 har med andre ord holdt oss for narr, akkurat som han gjorde med damene.

Som en rakett!

Én av tingene som derimot er blitt virkelighet er Rocket Belt, best kjent fra mer enn 40 år gamle "Thunderball", og et spektakulært, rakettdrevet "belte" som er så usannsynlig at det strengt tatt burde blitt værende i fantasiverden til Bond-skaperne.

Beltet er satt i masseproduksjon av en 53 år gammel meksikaner med det nesten poetiske navnet Juan Manuel Lozano Gallegos. Han har ifølge hjemmesida til firmaet sitt, Tecnologia Aerospacial Mexicana, en forkjærlighet for alt som går fort - racerbiler, båter, fly, raketter og motorsykler. Ante vi det ikke.

Ikke for overvektige.

Hvert Rocket Belt spesialtilpasses kroppen til kjøperen, men hvis du er for glad i kalorier kan du se langt etter den tøffeste beltespenna siden Clint Eastwood herjet western-filmene. Beltet tåler bare 136 kilo ...

Det er likevel ikke det eneste som setter begrensninger for folk flest. Prisen per rakettbelte er på hele 1.5 millioner kroner, men det inkluderer blant annet et fullt ut testet og spesialtilpasset belte, flytrening og ti gratis prøveflygninger, vedlikeholds- og oppsettsinstruksjon, 24-timers support - og gratis husvære og mat i løpet av treningsperioden.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Pengeretur?

Ifølge entusiastiske Gallegos må du se på dette beltet som en investering. Du kan, igjen ifølge Gallegos, bruke beltet til "spesielle begivenheter, promotion, reklamekampanjer, valgkamp-kampanjer, konserter, filmer, fjernsynsreklamer etc.".

Hvis ikke Jens Stoltenberg tar seg en tur i Rocket Belt ved neste valgkamp har han med andre ord tapt.

Sjekk videoen under av Gallegos datter som tar en aldri så liten prøvetur!

Kilde: Tech Digest