Rhino RTV er nok like moro som 6 ...

... bløtkaker i ansiktet på sjefen.

La oss si at du genspleiser den gamle, gulkledde wrestling-klovnen Hulk Hogan med en hakket mer seriøs og blodtrimmet thai-bokser.

LES OGSÅ:

Blandingsracer.

Så monterer du en motor i ryggen på gen-eksperimentet, fyller på med fire svære hjul og maler vedkommende rød eller gul. Da begynner du å nærme deg Rhino Off-Road Industries' såkalte "Rough Terrain Vehicle", eller bare RTV, en svært tiltrekkende blanding av "All Terrain Vehicle" (ATV) og en monster truck.

Tidligere har disse for-godt-til-å-være-sant-kjøretøyene vært forbeholdt noen få, men i og med at de nå er satt i kommersiell produksjon kan hvermansen nå plukke opp en av de fem forskjellige versjonene for mellom 30 og 33 000 dollar, eller cirka 180 og 200 000 kroner.

Gøyale specs.

Vi har latt øynene våre hvile vel og lenge på RTV-XT2-modellen. Den har blant annet to seter plassert i tandem, veltebøyle laget for full rulle (bokstavelig talt), en to-liters, fire-sylindra Honda-motor med 146 hestekrefter og firetrinns automatgirkasse, i tillegg til 35-tommers hjul med hver sin skivebrems, hydraulisk styring og en bensintank på 36 liter.

RTV-XT2 har en topphastighet på 100 km/t, som er mer enn nok med tanke på at den trives best i ørkenlandskap og steder hvor folk stort sett aldri ferdes med vanlige biler.

Som en bonus får du med en nødknapp som dreper motoren idet verden plutselig befinner seg opp-ned etter en luftetur som begynte med at du sa "å, ja? Så du tror ikke at jeg klarer det?!"

Sjekk video av kjøretøyene under!

Mer motor her!

Kilde: Gizmag