Porsche lager fryktløse luksusbåter

Porsche Design Studios har laget luksusbåt for de pengesterke.

Porsche har forsynt styrtrike mennesker med luksusbiler i en årrekke, og etter sigende skal de være verdens mest lønnsomme bilprodusent. Men Porsche er interessert i mer enn bil, for nå samarbeider de med Fearless Yachts om en rekke superbåter.

LES OGSÅ:

De første luksusbåtene vil vises frem på Miami Boat Show mot slutten av måneden, og en av dem er Fearless 28. Båten skal være utstyrt med en Viper-motor med 550 hester. Denne vil hjelpe til med å presse 28 foteren opp i en hastighet på 70 knop.

Eksklusivt interiør.

Ikke overraskende har designerne hentet mye inspirasjon fra bil. Blant annet er setene i cockpiten identiske med de du finner i en racerbil. Her finner du også et stereoanlegg hvor du blant annet kan koble til iPoden din, slik at du kan ha med deg favorittmusikken ut på bøljan blå.

Du kan ta med deg fire venner i båten som har plass til to foran og tre bak.

Skroget skal være laget av glassfiber-sandwich og har kullfiberforsterkninger.

- Å eie en Fearless Yacht kan kun sammenlignes med livsstilen til James Bond, sier selskapet stolt i et intervju med magasinet Boating World.

Dyr fornøyelse.

Prisen på 28-foteren ligger på 300.000 dollar, altså nærmere to millioner kroner.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hvis 28 fot er for lite for deg kan du gå for 150 foteren, men denne kommer til å koste betraktelig mer enn "bare" et par millioner.

Porsche Design Studios og Fearless Yachts har planer om lansere mange lignende båter i tiden som kommer.

Kilder: yankodesign, wikipedia, batliv, fearlessyachts