Plenklipping ganger 110

Hvis denne plenklipperen finner veien til hagen din er plenen snauklipt på cirka fem sekunder.

Jeg tilhører den delen av befolkningen som - takk og pris - ikke har en svær plen med ugress, muldvarper, blottere og hvem vet hva annet som roter rundt i den grønne flekken som mange nordmenn elsker høyere enn favorittlaget sitt og favorittkona eller -mannen sin.

LES OGSÅ:

Når det er sagt: Det er tid for anger.

Oppfinnsomt.

Etter ha sett videoen med det som er nødt til å være verdens overlegent raskeste gressklipper, har jeg byttet ut drømmene om tax-free priser på After Eight i vanlige butikker med drømmen om et jordstykke på fire mål.

Denne drag racer-gressklipperen er nemlig i stand til å gjøre 0 til 110 kilometer i timen på 2.94 sekunder. Det er raskere enn Arne Scheie begynner å tenke på fotball idet han våkner om morgenen.

Meter per sekund.

Det betyr at den i løpet av de nesten tre sekundene avlegger en avstand på 45.7 meter, som kan bety en revolusjon for amerikanske gressplener som savner sidestykke.

Med unntak av videoen under er lite kjent om dette gresklipper-prosjektet. Det er helt greit - det eneste du trenger å vite er det du finner ut når du trykker på play på videoen under.Kilde: Auto Blog