Pink Panther Car på eBay

Verdens mest rosa bil er til salgs.

Den har definitivt ikke den mest maskuline fargen, men siden det faktisk er snakk om en Pink Panter-bil tipper vi de fleste vil ignorere akkurat det. Bilen selges på eBay (selvfølgelig) og prisen ligger i skrivende stund på 147.210 dollar, altså nærmere en million kroner. Det blir spennende å se hva den havner på.

LES OGSÅ:

Det skal være snakk om den eneste originale Pink Panter-bilen som eksisterer, så hvis du er svoren tilhenger av tegneserien er det bare å kaste seg over kjøp-knappen.

I god stand.

Bilen har en lengde på 7 meter og en bredde på 1.8 meter. Selgeren skriver at det er en stund siden bilen har blitt startet, men lover at motoren skal være i veldig god stand (Hmm, den har vi hørt før). Dette er uansett ikke en kjøretøy ment for landeveien, men heller et utstillingsobjekt og noe du kan skryte av å ha i garasjen.

Det er Jay Ohrberg som har designet Pink Panther Car, og vedkommende er kjent i Hollywood for å lage tøffe biler. Han skal blant annet stå bak flere av kjøretøyene som ble brukt i filmen Batman Returns.

På innsiden ser bilen ut som en gigantisk seng med hvitt teppe og rosa puter. Auksjonen avsluttes 19. februar.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: bornrich