Peis på

Det blir ikke jul før noen har kledd om en Hummer H2 til det mest blodharry kjøretøyet du har sett.

Noen sier juleshoppinga har gått helt av skaftet, at det opprinnelige julebudskapet drukner i lyden av kredittkort som dras gjennom betalingsterminalene raskere enn en rekordrunde på en av verdens raskeste formel 1-baner.

LES OGSÅ:

Det er jo ikke sant. Alle vet jo at det var de tre vise menn som startet det hele, da de brakte svindyre gaver til en stall i Betlehem. Etter det har resten av den vestlige verden strevd livet av seg for å følge opp gullet, røkelsen og myrraen.

Galileos oppdagelse.

Denne fantastisk modifiserte Hummer H2-doningen fra de tyske bilmekkerne hos GeigerCars prøver så godt den kan å over alt det meste - og den lykkes ganske bra.

Bilen ble satt sammen for et tysk tv-program kalt Galileo, sannsynligvis etter oppdageren ved samme navn. Og dette er jo litt av en oppdagelse.

Peis. Ja, peis.

Det aller meste i bilen er snudd og vendt på, men det mest umiddelbart spekatakulære er den elektriske peisen i baksetet. Ettersom den ikke er ekte kan ikke være rare varmeutviklingen det er snakk om, men som wow-faktor fungerer den jo utmerket.

Det, og som har du mistet det helt, mann?!-faktor, ikke minst når du legger merke til at GeigerCars har installert en liksom-pipe på taket, og et hvitt isbjørn-teppe i falskt skinn foran peisen. Noen har mistet det, med andre ord.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Også dørene på Hummer H2 Special er justert. Frontdørene åpnes ikke lenger på vanlig måte, men svinger oppover på samme måten som gullwing-dører.

250 julelys.

For å skape ekte julestemning har H2en blitt ikledd 250 LED-lamper som helt tydelig viser at det er han "gale fyren oppi gata" som er ute og kjører når mørket har senket seg.

Vintersport-entusiastene vil kose seg over de to HEAD-snøbrettene som er satt opp i bagasje-racket på baksiden, for ikke å snakke om de to two curling-steinene(!) og hockey-køllene. Ingen vinter uten curling, som vi sier her i dingz-redaksjonen.

Til tross for de 22-tommer store felgene med Pirelli Scorpion ATR-dekk, kan det likevel være at du setter deg fast i snøen. Ingen fare, for på tilhengeren har du med deg en modifisert snøscooter som enkelt kan ta deg bort fra snøfonna du ikke så.

Julerødt.

Interiøret er kledd i rød julefarge, og lær-finishen gjør at det hele ser litt ut som et utstillingsvindu i Red Light District. Det betyr ikke så mye når du kan pumpe ut musikk gjennom et JBL-anlegg som yter 3800 watt, eller se DVD eller TV via en digital-mottaker på tre forskjellige skjermer - ett framme, ett i kupeen, og ett i det som en gang var et bagasjerom.

Det tidligere bagasjerommet inneholder dessuten en 42-tommers LCD-TV, i tillegg til integrerte termoskanner og en oppvarmet stålboks som kan holde småkakene varme.

Hummer H2 Special har en verdi på rundt 900 000 kroner, men en kan som kjent ikke sette en pris på smakløshet.

Kilde: Gizmag