Ny superyacht fra Pershing

Tror du at du bor bra? Glem det. Bli med inn i Pershings nye superyacht på 72-fot og se hvordan de rike har det.

Pershingyachtene fra den italienske Ferretti-gruppen representerer noe av det mest luksuriøse som går på verdens hav, og sist ut i rekken er denne 72-foteren som skal vises fram for verdenspressen nå i midten av juni.

LES OGSÅ:

Nyhetene.

Hvis du allerede har en Pershingyacht, for eksempel denne 115-foteren, vil du helt sikkert legge merke til at skrogprofilen nå har blitt langt slankere enn på tidligere Pershing-modeller.

Og om ikke det er nok til å bytte inn den gamle utgaven, så vil helt sikkert vissheten om at detaljgraden og finishen på interiøret nå skal være enda høyere enn før, være den siste spikeren i kista.

Som du ser i bildespesialen til venstre er det blant annet laget helt nye førerseter, i så mykt skinn at det nesten er på grensen til uanstendig. Og bare så det er sagt: Å sette seg med Speedo her, vil være som blasfemi å regne.

Trykk på de små bildene til venstre for STORE bilder av superbåten!

Sol ute, og sol inne.

Det som ser ut som en vanlig hardtop er egentlig et gigantisk soltak, som elegant kan vippes fram etter hvilket humør værgudene befinner seg i.

Legg også merke til garasjen helt akter, som er så stor at den enkelt kan skjule vannjeten og alle de andre badelekene dine.

Båten drives forøvrig av to motorer på 1823 hestekrefter hver, og dette skal være nok til å få båten opp i hele 45 knop.

Miljøvennlig? Nei, men fy pokker så gøy det er. Pris? Ikke spør...

Trykk på de små bildene til venstre for STORE bilder av superbåten!

Eller trykk her for å se våre 8 favoritt yachter noensinne!