Monstersykkel

2 hjul er for pyser...

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Svært mange amerikanerne lever fortsatt under mottoet «jo større jo bedre», og den brasilianske gjengen i Cosmos Muscle Bikes er intet unntak.

LES OGSÅ:

V8

Som motor har de like godt hentet inn en bensinslukende V8-er, så her er altså fet lyd, muskler og følelser prioritert et hakk eller to foran miljøhensyn.

Cosmos lager foreløpig to, nesten identiske modeller, men den som vil få mest oppmerksomhet er garantert 4RWF, som med sine fire hjul ser ut som den er stjålet fra rekvisitt-lageret til den siste Batman-filmen. (Jada, vi vet at den bare hadde to veldig brede dekk, men den ser minst like skremmende ut.)

Cosmos 4RWF V8 Muscle Bike

Synes du frontdekkene ser imponerende ut bør du også ta en titt på de to 17-tommerne som står bak... Ut av V8-eren har de forøvrig lokket fram 350 hestekrefter. Girkassen har forøvrig bare to gir framover, men siden dette beistet neppe vil være av den letthåndterlige typen får du også revers.

Alle de håndlagde syklene er selvsagt nummerert og prisen starter på 93200 dollar, i Brasil vel å merke og vi tviler vel på om denne ville blitt godkjent her i Norge. Og det er kanskje like greit også, for svingegenskapene tror vi strengt tatt er fint lite å skryte av.

Kilde: Cosmos Muscle Bikes