Lang, lang rekke

Dårlig plass på motorsykkelen? Se her.

Guinness rekordbok er det største og beste eksempelet på at kjedsomhet er som viagra for fantasien.

LES OGSÅ:

Det enkleste du kan gjøre er å finne opp en øvelse som mangler rekorder, som for eksempel å zappe gjennom et størst mulig antall tv-kanaler på kortest mulig tid. 3000 zappinger på én time? Ikke noe problem.

Kjedereaksjon.

Russiske Oleg Rogov må ha kjedet seg litt da han satte sammen verdens aller lengste motorsykkel. Han skal faktisk ha sagt i sin tid at han fikk idéen etter å drukket "litt for mange øl", hvilket burde legge avholdskampen død en gang for alle.

Vi vet at vi bruker uttrykk som verdens lengste og verdens største omtrent like ukritisk mye som statsminister Jens Stoltenberg bruker ordet optimisme, men denne gang har vi faktisk den berømte rekordboka på vår side. Dette er med andre ord offisielt.

Nesten ti meter.

Sykkelen er hele 9.57 meter lang, og har plass til hele seksten personer. Hvor vidt den krasjer i samme øyeblikk som passasjer nummer 13 bøyer seg til siden for å klø seg på venstre kne er uvisst, men her kreves det balansekunster langt utover det vanlige.

Rogov skal ha vært en stor motorsykkel-entusiast helt siden barndommen, og brukte to år på å planlegge denne 16-seteren.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Dessverre så omkom russeren i en ulykke i fjor sommer, vi håper det ikke var en MC-ulykke, men sykkelen står fortsatt i rekordboka. Det er da noe.

Kilde: Red Ferret