Kromt er gromt

En BMW alene er ikke fint nok. En BMW med et chassis fullt av krom er vel strengt tatt hinsides fint og stygt.

Hvis det er én trend som ser ut til å ha bitt seg fast i blogg-verden som en bulldog biter seg fast i høyrebeinet til postmannen i amerikanske tegneserier, så er det å rapportere om alle dypp av alt fra tannbørster til MP3-spillere til flat-TVer i en eller annen forgylt oppløsning.

LES OGSÅ:

Vi prøvde nylig det samme med en pensjonist som hadde stått på samme sted i samme positur i ti minutter på vårt lokale kjøpesenter, men hostingen og harkingen avslørte at forkrommingen var noe forhastet.

Men jeg fikk nå uansett høre noen ord om krigen mellom de friske glosene og omgangen med tørkekluten.

Var misfornøyd - gikk amok.

En i grenseland gal BMW-eier i det store utland var så misfornøyd med sin BMW E46 M3 at han styla den med mange, mange bøtter med krom. Greit nok, han la også til et Flossman GTR-kit (som vi ikke vet noe om), overtrimma motoren til den nådde vanvittige 600 hestekrefter, før han stappet nok lydutstyr i bagasjerommet til å drepe alt liv innen en radius på 200 meter.

Det er likevel krommen vi henger oss opp i. Er det fint?

Relativt stygt.

Neppe. Vi får samme følelsen av å se denne M3en som når vi nærmer oss vaskeservanten på badet eller på kjøkkenet, og kjenner en uimotståelig trang til å vri på et eller annet.

Hvis du ikke sliter med slike nevroser foreslår vi at du klikker deg gjennom bildene til venstre. Det er ikke småtteri uansett hvordan en snur og vender på det.