Kjøp en mobil - øy inkludert i prisen

Kjøp en mobil - øy inkludert i prisen

Hvis du bare skal kjøpe en ting i år - så er det ikke denne.

Publisert

Det er ikke så lenge siden BlackBerry-mobiltelefonene var forbeholdt menn i dress med like høy lønning som størrelsen på samferdselsbudsjettet i Norge. Slik er det ikke lenger, og til og med Paris Hilton har klart å skru på et eksemplar, sies det.

BlackBerry synes muligens ting har gått litt for langt i retning Folket, noe som kan forklare dette hinsidesallfornuft-tilbudet til verdens milliardærer.

Har alt og mer til.

Sammen med den amerikanske mobiloperatøren Sprint lanserer BlackBerry-produsenten RIM nå et tilbud du ikke kan si nei til. For bare 10.5 millioner dollar, eller 57 millioner kroner, kan du kjøpe en BlackBerry 8830 World Edition smartmobil - og få med en eksotisk øy på kjøpet.

De har til og med vært så vennlig å bryte ned tilbudet i to deler. Telefonen koster 199.99 dollar, øya koster 10 499 800.01(!) dollar.

Øya markedsføres som "en eksklusiv retrettmulighet, flere mil fra nærmeste befolkede område". Den påstås samtidig å ha byggemuligheter for både flyplass og småbåthavn, i tillegg til en liten bolig for tjenerskapet, hvite sandstrender, korallrev, svømmebasseng, underjordiske huler, og en privat lagune.

BIN?

Enda morsommere blir det når du sjekker ordresida.

Der kan du velge å overføre penger for eksempel fra en (tvilsom) svetsisk bankkonto, eller fra en konto på Kayman-øyene. En må også oppgi sitt såkalte BIN-nummer, eller Billionaire Identification Number for de av oss som sliter med å finne penger å putte på parkometeret.

Og det er her det skurrer. BIN-nummer? Sveitsiske konti?

Det begynner å ligne litt på lus på gangen, og litt på skjult kamera.

Hvor vidt tilbudet er ekte eller ikke gjenstår å se. Den dagen Donald Trump legger inn sin ordre får vi tidsnok vite om en selger i andre enden knakk sammen i latterkrampe.

Kilde: Born Rich

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer