Kinorom i bassenget

Ikke alle rike mennesker har behov for å eie et svømmebasseng.

Se for deg at du flytter inn i et hus med et innendørs svømmebasseng du ikke har noen intensjoner om å bruke. Hva ville du gjort? Du kan jo for eksempel gjøre som familien Wisconsin og bygge om hele sulamitten til en fet hjemmekino.

LES OGSÅ:

Landkrabber.

Den lite svømmeglade familien tømte hele bassenget for vann og la myke gulvtepper på bunnen. Store kappetepper ble hengt opp over vinduer og vegger i rommet for å skape en følelse av å sitte i en ekte kinosal.

Siden bassenget har to høydenivåer fungerer det ypperlig som kinorom. Familien plasserte en sofagruppe i den nedre delen, og fikk også god plass til seks stoler bak. Det er bassengets opprinnelige trapp som fører ned til sofagruppen.

Fete produkter.

Siden bassengveggene er av betong ble det dessverre vanskelig å bygge inn høyttalerne. Wisconsin valgte derfor å kjøpe gulvhøyttalere av typen Klipsch. Lerretet fra Draper har en størrelse på 106 tommer og er festet til bjelker i taket. Der finner du også en projektor fra Marantz.

Det gamle rørsystemet til bassenget viste seg å komme til nytte under kablingen av AV-produkter, siden det kunne brukes til å skjule alle ledninger. På bildet ser vi heller ingen kabler som slenger rundt, så dette prosjektet kan ved første øyekast sies å være særdeles vellykket.

Har du et gammelt svømmebasseng som står og ruster i luksusleiligheten din vet du altså hva du har å gjøre.

Trykk her for flere merkelige dingser!

Kilde: electronichouse