JVC KD-NX5000 har alt

Og når vi sier alt, så mener vi alt.

I en og samme enhet får du nemlig GPS med TMC, harddisk, RDS-radio, CD og DVD-avspiller, samt en 3,5-tommers widescreen-skjerm.

LES OGSÅ:

Hvis du ikke lar deg imponere over det alene, kan vi bekrefte at det også er mulighet til å koble til ryggekamera samt flere video-skjermer til bruk i baksetet.

Enheten forventes å komme til din lokale bilstereo-pusher i løpet av april måned, og veiledende pris vil være cirka 13.000 kroner.

Facts of life.

GPS-biten; Harddiskkartet på 16 GB (både 2D og 3D) dekker 21 europeiske land, og det er naturligvis slømløs navigering over landegrensene. Dessverre er det ennå ikke norsk tale, vi fjellaper må således nøye oss med svensk eller dansk foreløpig.

At kartet ligger på harddisken gjør at du kan på MP3-låter fra harddisken selv om du navigerer. Men kanskje enda viktigere: Det er også mulig å la ungene se på DVD i baksetet, samtidig som du guides gjennom de europeiske storbyene. Multitasking er altså ikke noe problem her.

Musikkserver: I følge JVC skal du ha plass til rundt 6.000 sanger på harddisken i både MP3 eller WMA-format, og er du en musikkelsker bør du merke deg at CD-plater rippet av selve enheten blir i loss-less-format, og at spillerens lydforbedringskretser skal være av høy kvalitet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Spilleren takler for øvrig både MP3/WMA/WAV og DivX®/JPEG/MPEG1,2, og som du ser av bildet følger det selvsagt med fjernkontroll i prisen.