iRobot Looj: Den perfekte gaven

Hvorfor har ingen tenkt på dette før?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

iRobot, jepp - det er de samme gærningene som har solgt over 2 millioner eksemplarer av støvsugerroboten Roomba, kommer nå med iRobot Looj:

LES OGSÅ:

Roboten som gjør den kjipe og farlige jobben med å rense og tømme takrennene for deg. Og tro oss, dette er bedre enn det høres ut, for om du ikke trenger en selv, så vil dette være den perfekte gaven til foreldrene dine.

Men ikke tro oss: Bla gjennom de fantastiske bildene til venstre, eller trykk på play-knappen under for å se video av iRoboten i funksjon:Praktisk og livreddende.

Alle som noengang har fått tette takrenner vet at det både er slitsomt og livsfarlig å balansere på en alt-for-liten stige, samtidig som du desperat prøver å stake opp takrenna.

Men nå er balansekunstenes tid over.

Med Loojen trenger du bare å sette opp stigen og putte den på plass i takrenna, og siden du styrer den med en fjernkontroll slipper du også å flytte stigen rundt hele huset for å rekke fram.

iRobot Looj er vanntett og rengjøres enkelt under hageslangen, og skal også være så kraftig at den klarer å fjerne selv den mest inngrodde skiten som har låst seg fast i takrenna.

Helt genialt faktisk.

Pris og tilgjengelighet i Norge er foreløpig ukjent, men følg med: Denne kommer snart til et hagesenter nær deg. Klarer du ikke å vente kan du også bestille den fra irobot.com, der prisen starter på ynkelige 100 dollar - som med dagens valutakurs gjør dette til et kupp du vil glise av. Lenge.

Kilde: iRobot.