I serien "ting som sier BOOOM"

Det blir ikke dypere eller døvere enn dette.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Greit, så har ikke de dresskledde mennene og damene fra Guiness rekordbok satt sitt offisielle stempel i panna på dette monsteret, men er det noen som helst grunn til å tvile på at en subwoofer som er bygget inn i en container ikke er den største i sitt slag?

LES OGSÅ:

Nei. Og gjett hvem som var oppdragsgiver?

Horn i siden?

The Matterhorn ble bestilt av ingen ringere enn det amerikanske forsvaret, så jeg tror vi kan være sikre på at subwooferen ikke kommer til å bli brukt i kjellerlokalet på sydenhotellet du skal bo på i sommer. Det ville sannsynligvis ført til at sydenhotellet ikke lenger var et hotell, men en betonghaug fordi den massive bassen ristet bygget sønder og sammen.

Suben er bygget inn i en container. Det er, utrolig nok, det minst oppsiktsvekkende med The Matterhorn (forøvrig navnet på et av de mest kjente fjellene i det europeiske alpelandskapet)

40K.

Det mest iørefallende er effekten. Rigget kan produsere 40 000 (førtitusen) watt lyd, nok til å få selv de mest obsternasige diktatorer i verden til å overgi seg hvis en bare spiller den rette musikken. Vi foreslår Katrine Moholts "Sweethearts"-album som oppvarming, før tysk ompamusikk mikset på toppen av trance fra Ibiza avslutter ballet.

Nådeløst.

Bassboksen bruker 40 basselementer, er bygget av Danley Sound Labs, har eget strømaggregat, og grunnen til at den eksisterer vil vi aldri få vite - så sant ikke Stoltenberg med følge en dag provoserer amerikanerne litt for mye.

Kilde: Dvice.com