I 200 gjennom Stavanger havn

Det blir ikke deiligere med klærne på.

Fartsfrelste kan like godt lære seg navnet Nor-Tech 36 Supercat med en gang, for dette er nå Europas raskeste fritidsbåt. I praksis vil det si at den drar deg og dine passasjerer opp i 106 knop, eller 196 heftige km/t om du foretrekker landkrabbespråket.

LES OGSÅ:

Litt å bryne seg på hvis du liker wakeboard med andre ord...

Trykk her for store bilder fra båtturen - som gikk i 200 i utkanten av Stavangers havnebasseng, eller enda bedre: Trykk på {{video}}-knappen her for å se galskapen i aksjon.

Beistet drives av to kompressorladede V8-motorer på 662 hestekrefter hver, og selv om vi vet at du antagelig ikke vil tro oss, så er de altså EU-godkjente.

Og her nytter det selvsagt ikke med biodrivstoff.

Fri flyt.

Med et slagvolum på 8.2 liter drikker den nemlig suppe med større iver enn landets russ drikker øl natt til 17. mai, og på full guffe vil den tylle i seg 400 liter bensin i timen.

La oss håpe Kurt Oddekalv ikke leser dette...

Bare for rikinger.

Nor-Tech 36 Supercat selges av Hydrolift Stavanger AS som anslår en pris på rett under fem millioner, 4.950.000 kroner, så dette vil dessverre forbli et leketøy for de rikeste av de rike. Heldigvis kan du leie herligheten på timesbasis, men selv det vil lugge kraftig.

Artikkelen fortsetter under annonsen

16.000 per time å leie.

Lunde Yachting i Stavanger leier ut den oransje doningen til fartsglade for 10.000 kroner timen pluss moms. Og siden kun sjåføren er med i prisen kan du regne med at moroa vil ende på rundt 16.000 kroner for en time når tanken til slutt skal fylles opp.

trykk her for store bilder fra båtturen, eller trykk på {{video}}-knappen for å se galskapen i aksjon.

NB: Du får mer info om selve båten og den sinnsyke opplevelsen hos DinSide Motor.