Harley-Davidsons nye V-Rod Muscle

Hmm. Skal vi være så gærne å tippe at målgruppen er menn?

Pressebilde fra Harley-Davidson. Foto: Harley Davidson
Pressebilde fra Harley-Davidson. Foto: Harley Davidson Vis mer
Publisert

Jeg har selv hatt den store gleden å kjøre flere av Harley-Davidsons V-Rod modeller (se testene av Night Rod Special & Street Rod), og har ingen problemer med å anbefale dem for alle som sverger til to hjul.

At det nå kommer enda en modell i serien kalt V-Rod Muscle er derfor en god nyhet, selv om jeg ikke kan unngå å le høyt og lenge av hvordan sykkelen markedsføres. Selv mener jeg nemlig at sykkelen er spennende nok i seg selv, men Harley er tydeligvis ikke helt enige og har derfor kalt inn en småsnasen amerikansk fotomodell for å fronte nyvinningen.

Ok, da - jeg er ikke blind. Hun er pen. Men det kan jo hende at blikkfanget ekskluderer et par kvinnelige MC-kunder? Nu vel: Hvis du vil se bilder av madammen finner du dem til venstre for teksten her, eller du kan se Harley Davidsons skrytevideoe her:Flere motorsykler fra Harley-Davidson får du her!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer