Harley-Davidson Softail Rocker

Harley-Davidson Softail Rocker

Den perfekte match for ekte rockere. Og for deg som er en wannabe.

Publisert

Etter å ha sett videoen under og bladd deg gjennom bildene til venstre tipper vi at du vil være enige med oss: Vi tror nemlig at Rocker vil ha en nesten magisk tiltrekningskraft på alle som liker lange og lave sykler.

Trykk på play får se videoen:Stilren.

Noe av det første man legger merke til er hvordan den rålekre bakskjermen ser ut til å ligge omtrent oppå det svulmende bakdekket på 240 mm. Og et annet tegn på at Harley har hatt den stilrene designen i fokus, er at de har skjult alle kablene på styret.

Flere hotte MC-nyheter får du her!

Softail = skjult fjæring,

og selv om dette kanskje gir deg litt mindre kred hos gamlegutta på hardtail, så er det du som vil smile bredest etter noen mil på norske riksveier. Siden fjæringselementene ligger godt skjult under girkassa er forøvrig sjansen stor for at de fleste ikke vil se noen forskjell uansett.

Rocker leveres i to utgaver. Den matte pulverlakken du ser i videoen og bildene her, samt Rocker C som har de fleste delene dyppet i krom. C-modellen leveres forøvrig med et innebygget passasjersete på størrelse med en sukkerbit, som kan vippes ut ved behov. Veldig praktisk som en kriseløsning, men hvorvidt din passasjer vil blomstre eller eksplodere etter noen timer på baksetet - ja, det sier ikke historien noe om.

Flere hotte MC-nyheter får du her!

Motoren på Rockeren er Twin Cam 96B på 1584 kubikk, og den har en sekstrinns girkasse

Modellen vi tok bilder av hadde dessverre ikke skilter, så det ble ingen prøvekjøring denne gang. Det får du derimot hos våre venner i MC24, som var tilstede ved lanseringen i USA.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer