Haglebyger

Stol på amerikanerne. De tuller ikke med tida når de lager våpen.

Hvis det finnes potensielle bankranere som leser dette, ber vi dem om å lukke øynene noen sekunder og tenke seg godt om før de eventuelt leser videre. Det skjer i så fall på eget ansvar.

LES OGSÅ:

Vi vet ikke mye om våpen, men vi vet at videoen nedenfor viser det noen vil kalle et interessant våpen, mens de med en hanskekledd hånd stryker en hvit katt med hårene.

Bånn gass.

Auto Assault 12 (AA 12) Automatic Shotgun fra Military Police Systems er en gassdrevet, luftavkjølt automatisk hagle, som kan bruke både magasin- og trommelbasert ammunisjonstilførsel.

Et unikt anti-rekyl-system gjør at du knapt vil merke rekylen hvis du holder våpenet riktig, noe som kan være riktig så behagelig idet du fyrer løs med en hastighet på seks skudd i sekundet, eller, hvis du er riktig utholdende, 360 skudd i minuttet.

Hvis ikke edderkoppen er død etter en slik runde, er det på tide å ringe skadedyrkontrollen.

Enkel veksling.

Operatøren, eller som det heter i USA: En manisk-depressiv outsider med sosial fobi og kjip barndom, kan enkelt veksle mellom enkeltskudd eller automatfunksjonalitet ved hjelp av avtrekksfingeren.

Likevel, dette våpenet behøver du ikke en gang drømme om å få tak i. Det blir kun solgt til militært personell og amerikansk politi, slik at du kan fortsette med å telle sauer i søvne.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er tryggest for alle.

Trykk på PLAY under for å se nok et bevis på at våpen er farlig.Kilde: Techeblog

Klikk her for litt snillere og enda styggere dingser!