Glem Wii-zapperen

Skyt ned kaniner og kyr med denne AK 47-moden!

Vi kan vel egentlig ikke si noe annet enn at vi ble litt skuffa da Nintendo kom med sin egen mod til Wii-en for å tilpasse kontrollene til skytespill. Den så jo rett og slett litt for snill ut!

LES OGSÅ:

Når man kjøper Resident Evil vil man ikke stå og holde i en hvit plastform som holder kontrollene på plass. Man vil holde en pistol. Et gæver. Noe som gjør at vi kjenner oss igjen med gunslingerne vi styrer på skjermen. Denne karen har i hvert fall skjønt poenget.

Ikke for alle.

For å få oppfylt drømmen sin måtte den oppfinsomme gameren tømme sin AK-47 for alt innhold, slik at kabler og lignende ikke var i veien. Så måtte han åpne opp wii-kontrolleren og forlenge et par av ledningene, slik at både A- og B-knappen var mulige å trykke på fra et behagelig utgangspunkt.

I tillegg måtte han forlenge ledningene til IR-kameraet som vanligvis er i fronten av wii-kontrolleren, slik at han kunne feste den ytterst på gæverløpet.

Hvis du skulle finne på å gjøre noe lignende kan du sjekke ut siden hans her. Det er i hvert fall ikke tvil om at han har skjønt hvordan man egentlig skal slå kaninene i Rayman Raving Rabbits.

Vi gleder oss imildertid til lignende videoer fra Resident evil hvor man faktisk går rundt med gæver og skyter vilt.