Ganske fjernt

Hvis du orker å nerde litt, kan denne bli din.

Ganske fjernt
Publisert

Ingenting gjør en TV-kveld festligere enn en nesten-voldsepisode, fordi all makt i hjemmet tilhører den som får tak i fjernkontrollen. Og den blir det kamp om.

Det er kanskje derfor noen programmeringskyndige gutter har laget denne kjempekontrollen.

Blir matt

Ved hjelp av et par dansematter fra dansespillet Dance Dance Revolution til PlayStation 2, en liten boks som gjør det mulig å koble PCen til mattene, litt programmering og noen forvokste knapper med tema hentet fra Windows Media Center, har dette blitt det som sannsynligvis er verdens største fjernkontroll.

Ganske fjernt


Ettersom den altså bruker dansematter sier det seg selv hvordan du skifter for eksempel musikkspor eller hopper til neste kapittel på DVDen: Du hopper på riktig knapp på matta.

Som videoen under viser fungerer konseptet overraskende bra, men ettersom det er slitsomt nok å bruke tommelen når vi skal skifte kanal sitter vi foreløpig spikret fast i sofaen med en tradisjonell, liten kontroll i hånda.

Kilde: OhGizmo!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer