Furminator er tøffere enn Terminator

Pinball som førsteperson-spill.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flipperspill har en helt spesiell plass blant arkadespillene, ikke minst fordi det tilbyr så umiddelbar og fysisk feedback. Forbanna fordi kula nok en gang gikk forbi begge flipperne? Tilt hele det fordømte møkkabordet!

LES OGSÅ:

Furminator er en videreutvikling av flipperspillet som endelig flytter det opp på nivået det hører hjemme: Som førstepersonspill.

Midt i trynet.

Dette er riktignok nok ikke noe nytt konsept. Det strekker seg så langt tilbake som til 2004, men sammenliknet med eldgamle, tradisjonelle flipperspill er det fortsatt pur-ungt.

Istedenfor at bordet hviler på fire bein på gulvet, er det flyttet opp i øyehøyde. Dermed befinner hodet til spilleren seg omtrent plant med flipperne (og like bak dem), noe som bør gi en helt spesiell nær-døden og spill-opplevelse.

Hodepine.

Hodet er pakket inn i en hjelm med vibrasjonsfunksjon, som sammen med lysene og lydene bidrar til å lukke spilleren fullstendig inne sammen med stålkulene.

Ettersom deler av spillet forsvinner ut av synsfeltet til stakkaren som har vært så uheldig å stikke hodet inn i vepsebolet, har Furminator fem kamera og tre små LCD-skjermer som viser fram krinkelkrokene en ikke ser med det blotte øye.

Sjekk videoen!

Furminator er ifølge utviklerne laget som reaksjon på vanlige dataspill, hvor det ofte finnes veldig få fysiske tilbakemeldinger mens en spiller. Her, derimot, blir en pakket inn i en sanselig opplevelse som er betraktelig mer omfattende og dramatisk enn en Xbox 360-kontroller foran en flat-TV.

Navnet er forøvrig en kombinasjon av navnet på designgruppa bak spillet, fur, og tematikken på flipperspill-bordet - som er hentet fra "Terminator 2".

Alt henger sammen.

Trykk på PLAY på videoen under for en demonstrasjon!

Kilde: Techeblog

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!