Flytende Ferrari F50 er Fantastisk (FFFF)

Kunstnere er ikke som oss andre. Takk og pris.

Ferrari F50 regnes med rette som en av de råeste og peneste sportsbilene som er laget. Den skaffer deg mer oppmerksomhet enn en splitter naken parademarsj langs Karl Johan en lørdag formiddag, og akselererer raskere fra 0-100 km/t enn du kan si kommer den i brunt?.

LES OGSÅ:

Den har bare én svakhet. Den synker med en gang du kjører den ut i havet.

Venezia.

Den italienske kunstneren Livio De Marchi er født og oppvokst i Venezia, en by der alle barn fødes med vannhoder og små flytebrygger på beina. Slikt har en tendens til å prege personligheten til innbyggerne.

De Marchi er tydeligvis ekstra preget av oppveksten, det er den eneste forklaringen vi kan finne på at han har skåret ut en ekstremt forseggjort kopi av, nettopp, en Ferrari F50.

Full størrelse.

Mannen har dessuten vært gal smart nok til å sette inn motor i tre-verket, slik at han kan putre nedover elvevannet mens han vinker fyrstelig til taperne som bare har en gondol under føttene.

Bilen, eller "bilen", er laget i samme størrelse som originalen, men har sannsynligvis en akselerasjonstid som er omtrent like imponerende som en bjørn som har gått i hi.

Trykk på PLAY på videoen under for å se De Marchi bevise at dette overhodet ikke er tull.Kilde: Neatorama