Foto: Gibbs Technologies
Foto: Gibbs TechnologiesVis mer

Fett: Se video av amfibiesykkelen!

Du får ikke mer moro med klærne på.

Britiske Gibbs Technologies har tatt den helt ut med sin nye Quadski-modell, og suksessoppskriften er enkel: Du tar en dæsj firehjuling og en dæsj jetski, og vips; så får du det dobbelt så moro som alle andre.

LES OGSÅ:

Fra skogen – rett i sjøen.

Det vi liker best med herligheten er at du ikke trenger å stoppe før du forflytter deg fra det tørre til det våte element.

Alt du trenger er å senke farta en smule — akkurat slik at du rekker å nyte de misunnelige blikkene fra sidelinjen — og dytte inn bryteren som trekker opp hjulene.

140 gamper.

Som du ser av videoen til venstre går også Quadskien som et lite lyn, med 140 hesters motor får du nemlig doningen opp i 72 km – både til lands og til vanns.

Ikke like sexy, men kanskje like imponerende er drivstoff-forbruket.

Med full tank holder Quadskien det gående hele to timer på vannet, og tro oss; det er nok mer enn du gidder alle beundrende blikk til tross. Alternativt kan du råne opp og ned på sandstranda helt til du har rundet 600 km på telleren, bare husk å avbryt skryteparaden før du må dyttes hjem igjen.

Quadskien slippes i 2007, og prisen er ukjent. Er du interessert bør du imidlertid være kjapt ute, vi tipper denne herlige dingsen kommer til å bli forbudt av norske myndigheter uansett. Om de noengang kommer til å ta deg igjen når du veksler mellom land og vann — se det er en helt annen sak. Vi i dingz-redaksjonen donerer i hvert fall gladelig vår høyre lilletå-negl for en prøvetur når den kommer på markedet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Uansett:

Trykk på lenkene øverst til venstre for å se video av herligeten i praksis — eller trykk på de små bildene under teksten her for å se STORE bilder av Quadskien!

Kilde: Gibbs Technologies.