Ferraris festlige fornøyelsespark blir fet

Finnes det ingen grenser for hva Ferrari setter navnet på? Nei.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En skulle tro luksusbilmarkedet var steindødt, ettersom en nå finner Ferrari-navnet klistret på alt fra damebind til leggbeskyttere. Ok, det er ikke helt sant, men det føles slik - spesielt nå som fornøyelsesparken fra Ferrari er i startfasen.

LES OGSÅ:

Ja, vi sa fornøyelsespark.

Abu-hvor?

Planene om å gi verden enda mer underholdning skal realiseres i løpet av 2009 i selveste Abu Dhabi, hovestaden i De forente arabiske emirater.

Bildene du ser over og til venstre er de første arkitekttegningene av det spektakulære prosjektet, som er beregnet å koste 300 millioner pund, eller snaue 3.4 millarder kroner.

Tårntur.

En større del av en den såkalte Yas-øya vil bli beslaglagt av parken, som til sammen vil inneholde 24 attraksjoner. Ingen av disse involverer ordene håndhilsing og Michael Schumacher, men de inkluderer derimot en, på papiret, hinsides tårntur på 70 meter høye G-Force Tower.

Det i seg selv er kanskje ikke så spesielt, men det påstås at en skal kunne kjøre om kapp med tårnvognene i det som kalles den første offisielle Formel 1-berg-og-dal-banen. Oi.

Har alt.

Ellers vil det være mulighet for både gokart-kjøring og sanddyne-løp, og de som fortsatt ikke har shoppet nok Ferrari-stempla kaffekopper eller kjøkkenradioer kan selvfølgelig også gjøre det til bankkontoen er tom.

En annen opplevelse du ikke være være forunt (antakeligvis) er Ferrari Formel 1-depot-attraksjonen. Den inkluderer litt mer enn et depot, som vil si en komplett bane som vil bli brukt til Abu Dhabi Grand Prix i 2009, flotte hoteller, leiligheter, villaer, en golfbane, restauranter, butikker og en småbåthavn.

Ferrari-sjef Jean Todt har kalt området for "en viktig attraksjon for fans og bilelskere verden over". Joda, så sant du har penger til å komme deg til Abu Dhabi.

Kilde: Born Rich