Et herskapelig hjem

Av og til blir ord fattige. Det er derfor vi vil vise deg video av det som er den dyreste eiendommen, eller hjemmet om du vil, på markedet i dag.

Du har stort. Og så har du veldig stort. Og helt øverst har du det som er så stort at stort ikke en gang beskriver en tusendedel av størrelsen.

LES OGSÅ:

Updown Court i nordre del av Surrey, England tilhører den siste biten. Det er verdens dyreste privateide eiendom, til tross for at det ser ut som noe selv den amerikanske presidenten ville fått problemer med å rettferdiggjøre som en potensiell representasjonsbolig.

Selve eiendommen har et areal på drøye 214 mål, og tilhører overraskende nok ikke et gammelt aristokratisk ektepar med aner tilbake til Adam og Eva, men ble derimot bygget for bare et par år siden.

Hovedbygningen har 103 rom, fem svømmebasseng og et 24-karats gullmønster på mosaikkgolvet på et av kontorene.

Skulle du kjede deg - og det kommer du til å gjøre hvis du har blitt så rik at du har råd til Updown Court - kan du alltids slappe av på squash-banen, bowling-banen eller tennis-banen, eller du kan ringe til 49 av dine aller beste venner og invitere til en privat visning av feriefilmene dine i kinosalen.

Du kan enkelt ankomme luftveien og lande på en heliport på taket, og skulle du foretrekke limousin får du plass til åtte av dem i en undergrunnsgarasje.

Prisen?

For rundt 122 millioner dollar, eller drøye 750 millioner kroner, kan alt bli ditt.

Trykk på PLAY nedenfor for en rundtur på den utrolige eiendommen!
Klikk her for enda flere vanvittige saker!