Endelig en ekte offroader!

Mens de fleste av dagens SUVer såvidt kommer over en fortauskant, tar denne deg hele veien.

Til tross for miljøforkjempernes ramaskrik er det fortsatt superhot å kjøpe seg en firehjulstrekker som ser ut som en børstraktor, til tross for at den virker som en barbie-jeep.

LES OGSÅ:

I praksis er det nemlig få, om noen, av disse som klarer å ta seg fram utenfor hovedveinettet, og dette har selvsagt fått den harde motorkjernen til å irritere seg grenseløst.

The Icon er imidlertid en solid motvekt til motebilene. Den er nemlig basert på grunnprinsippene som gjorde den originale FJ40 Toyota Land Cruiser legendarisk. Her er store bilder av The Icon!

Ikke bare utseendet.

Målet bak prosjektet har altså vært å få fram en arbeidshest som klarer å komme fram — uansett hvilke prøvelser du utsetter den for.

The Icon er derfor strippet for alt av unødvendig staffasje; hvis det ikke funker i det gjørmehelvetet du har tenkt å kjøre gjennom, ja så er det ikke med i bilen.

Bilene skal lages i en så liten skala at de nesten er å anse som håndlagde, og det er jo en bra ting. Dessverre for oss nordboere vil det sikkert gjenspeile seg i prisen også...

Klikk her for å se bildene av superjeepen!

Mer fakta om The Icon får du her.