En pendlers drøm

Bakken eller lufta? Tja, hva med begge deler?

Du har helt sikkert vært der. Klokka er halv åtte, du er altfor trøtt fordi du la deg altfor seint, og det første du må gjøre når du kommer ut er å kjempe en heroisk kamp for å klemme deg plass bakerst i bussen. Det andre du må gjøre er å vente i et kvarter på toget videre til arbeid, og det tredje du må gjøre er å betale bot fordi du glemte månedskortet hjemme.

LES OGSÅ:

Er det ikke fint?

Nei, selvfølgelig er det ikke det. Fint er hvis du hadde hatt en motorsykkel som også var et fly. Som Super Sky Cycle, som er nok et resultat av at folk ser en ting der og en ting her, og så setter de det hele sammen til noe helt annet.

Like bra over alt.

Super Sky Cycle er omtrent like bra på bakken som på lufta. Den gjør drøye 110 km/t i lufta, og klarer nesten 100 km/t langs bakken.

Prisen på rundt 155 000 kroner gjør dette til en litt over middels investering, og du må dessuten sette av penger til å ta flysertifikatet.

Kort landingsstripe.

Men du kan lande på en strekning på under seks meter, som er svært imponerende når en tenker på at du kommer fra oven. Trente piloter kan, som videoen under viser, dessuten lande på omtrent like mye plass som et helikopter bruker - som i praksis er det arealet Super Sky Cycle opptar når den står i ro.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Du kan kjøre den hjem fra jobb som en vanlig motorsykkel hvis du har glemt flysyke-pillene hjemme, og du kan flykte luftveien hvis sjefen endelig har funnet ut hvem som var ansvarlig for den julebordets minst populære practical joke.

Kilde: Hacket Gadgets

Trykk på PLAY under for å se hva denne utrolige doningen kan gjøre!