En helvetes motorsykkel

Confederate Motorcycles Hellcat Combat er kun for noen få utvalgte.

Den enkleste måten å gjøre et produkt eksklusivt på er å produsere det i et begrenset opplag. Det er årsaken til at jeg halte inn 20 000 for en strikkmotor på eBay her forleden. Jeg laget den i bare ett eksemplar. Og folk kaller meg dum.

LES OGSÅ:

Begrenset.

Det eksklusive firmaet 20ltd.com er en nystartet luksusnettsjappe som har spesialisert seg på å markedsføre ting som så vidt finnes. Confederate Motorcycles Hellcat Combat er laget i seksten færre utgaver enn det finnes bokstaver i produktnavnet, altså 20.

Og dette er virkelig råskap på to hjul.

Ventetid.

Hellcat Combat koster rundt en halv million kroner, har en leveringstid på "max 12 uker", og har så mange håndlagde, unike deler at prisen sannsynligvis kan forsvares. Kamakselen er blant annet spesialslipet, mens innsuget og eksosanlegget er optimalisert i så stor grad at de sammen gir en tolv prosents økning i antall hestekrefter som tildeles bakhjulet, og en fire prosents økning i dreiemomentet på samme hjul.

Den monstrøse skikkelsen yter tilsammen 145 hestekrefter, og har et chassis laget av karbonfiber, lakkert stål og maskinert aluminium.

Motorsykkelen har også et, eh, sportssete, og Combat-delen av navnet videreføres i designet, og skal få deg til å føle deg uovervinnelig idet du raser nedover Autobahn.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Helt til du traff traileren etter en halsbrekkende forbikjøring. Da var du ikke så uovervinnelig lenger.

Kilde: Stuff