Drømmer koster penger

Dette huset har alt, inkludert den astronomiske prislappen.

Det finnes boliger som er så innbydende at de kan sende deg så langt ut i drømmeland at du plutselig støter på selveste Alice.

LES OGSÅ:

Grange View i London er et slikt hus.

Sjekk den utrolige bildespesialen nederst i saken!

Rom på rom

Med sine 690 kvadratmeter har du plass til å strekke både på beina og på eventuelle kjæledyr (uten å forlate boligen), og det Harrison Verma-designede luksusredet er også utstyrt med fem "soveromssuiter", to mottakelsesrom, som vi folkelige nordmenn bare ville kalt stuer, 10 meter langt innendørsbasseng, og egen leilighet for eventuelle au pairer, kokker eller tjenere.

Huset er lokalisert i View Road, og Verma har også fått plass til tre terraser, balkong, og en hage utformet av landskapsarkitekter.

Multimedia

Hjemmekinorommet er nesten verdt prisen alene. Med et enormt lerret, stoler som ser like behagelig ut som en time med massasje, HD-projektor, Blu-ray-spiller, PlayStation 3-konsoll og godt utstyrt bar med alt fra en Sony plasma-TV til biljardbord og foosball-bord, skal det godt gjøres å finne noe som frister utenfor hjemmets fire vegger.

Grange View er forøvrig gjennomsyret av multimedia-teknologi i alle rom, og har også et overvåkingssystem som kunne vært Norges Bank verdig.

Prisen ligger på 90 millioner kroner, så her nytter det ikke å satse på verken børsen eller Lotto.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: Freshome.com

Disse drømmebildene ble første gang vist på DinSide i mars i år.