Dråpene som fikk begeret ...

... til å koste usannsynlig mye mer enn en vanlig drink!

Er en drink en dings? Vel, siden dingsepolitiet har fellesferie kan vi kalle den for hva vi vil, selv om akkurat denne drinken heter noe så lyrisk som Duvet Platinum Passion.

LES OGSÅ:

New York New York.

Den første delen av navnet er også navnet på New York-nattklubben hvor drinken ble mikset sammen, og Duvets sjefsdrinkemikser, Brendan, har ikke spart på noe da han komponerte oppskriften.

Duvet Platinum Passion skal være en slags remiks av den klassiske French 75-drinken, og for bare 1500 dollar, eller nesten 10 000 kroner, kjøper du deg en særdeles eksklusiv opplevelse. Siden drinken ble mikset sammen på Valentine's Day i fjor, har det nemlig bare blitt solgt fire glass ...

Historisk konjakk.

Essensen i drikken kommer fra en flaske L’ésprit de Courvoisier, kjent for å koste nesten 40 000 kroner flaska. Den er en blanding av de sjeldneste, eldste og beste konjakkene i historien, noen av dem så gamle at de går tilbake til Napoleon(!).

I tillegg har den godeste Brendan blandet inn sin egen spesielle sirup, som blant annet består av pasjonsfrukt, skogsbær og ville honningblomster, og som står og putrer i brunt sukker i to dager, før den endelig kjøles ned.

Legg til en dæsj med silkesmak fra en flaske Ruinart-champagne, som bare selges kassevis og koster 130 000 per kasse, og du har begynnelsen på en smaksopplevelse som sannsynligvis overgår tre-liters vinen du pælma forrige uke med god margin.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: Luxist