Det ulmer av Hulme

Vi beklager den elendige tittelen. Vi beklager derimot ikke dette orange gliset fra Super Cars LTD i New Zealand.

En skulle kanskje tro at superbilene, et av de mest potente symbolene på 80-tallets jappetid og påfølgende katastrofekonkurstid, for lengst burde stått på naturhistorisk museum sammen med dinosaurer og andre kjemper fra fortida. Men slik har det ikke blitt — tvertimot.

LES OGSÅ:

Beviset på at superbilene nærmest har blitt folkeeie langt nær har forsvunnet får vi nå når selveste New Zealand nå står bak et ganske pent eksemplar av arten.

Dedikert til Hulme.

Den Ferrari Enzo-inspirerte Superbilen Hulme er produsert av Super Cars LTD, og er dedikert til en av lille Australias best berømte Formel 1-førere, David Hulme.

Med 550 hestekrefter i form av en BMW V8-motor og en vekt på relativt forsiktige 1179 kilo er vel det en ære som Hulme ikke bør ha problemer med.

Begrenset opplag.

Det vil bare bli produsert et sted mellom 20 og 30 eksemplarer av denne to-seteren, og produksjonen settes i gang i løpet av 2008. Hulme vil fortrinnsvis selges i England og Tyskland.

Trykk PLAY på videoen under for en passe eksentrisk presentasjon av bilen av blant andre Jock Fremantle, direktør i Super Cars LTD.Kilde: Leftlane News